Bliv kontaktet om Ase Outplacement

Dit personlige karriereforløb

Har du en lønsikring gennem TopDanmark eller Købstædernes forsikringer, kan vi tilbyde dig et eksklusivt Outplacement-forløb, hvis du er opsagt, eller har et ønske om at skifte job. Formålet med et outplacementforløb er nemlig at hjælpe dig videre i din karriere. Med Ase Outplacementforløb får du konkrete værktøjer til dit jobsøgningsforløb, støttet op af en personlig konsulent, som følger dig gennem hele forløbet.

Dit Outplacementforløb 

Ase Outplacementforløb bliver skræddersyet til din situation og gennemføres af professionelle og certificerede konsulenter, der har hjulpet mange af Ase medlemmer videre til næste beskæftigelse.

Du får tildelt en personlig konsulent, som hjælper med at sparre og afklare dine behov i forløbet. Sparringen kan foregår personligt, telefonisk, mail eller via Skype. De personlige møder finder sted på et Ase-kontor i dit nærområde.

Du har mulighed for at få lavet en DISC-personprofil, hvor du får personlig indsigt i din adfærd, motivationsfaktorer, samt en vurdering af dine stærke og svage sider

Vi rådgiver dig om at skrive de gode ansøgninger og det bedste CV til de rigtige job.

Ønsker du at tage en uddannelse eller at opkvalificere dine kompetencer, hjælper vi med at afsøge mulighederne for de rigtige kurser.

Sammen med dig kortlægger og vurderer vi, hvilke personer og sociale medier du kan bruge i din jobsøgning.

Vi hjælper med konkret træning i at gå til samtale. Vi øver seancen igennem inden din jobsamtale, så du er bedst forberedt.

Bliv kontaktet om Ase Outplacement

På Aseportalen finder du al den information, som du skal bruge i forløbet. Udfyld formularen, send den til os og så ringer vi til dig hurtigst muligt. 
Når du har talt med en konsulent, får du tilsendt login, og du er hurtigt igang.

Har du allerede tilmeldt dig, kan du logge på her.